De Kameleon daagt je uit om te ontwikkelen.

BSO Spelonk

 

Wat biedt Buitenschoolse opvang (BSO) Spelonk?

BSO Spelonk heeft een eigen ruimte binnen IKC De Schilden. De vierjarigen maken tijdens het eten en drinken gebruik van de peuterspeelzaal. De kinderen van de bovenbouw maken gebruik van het theaterlokaal, een leslokaal, het speellokaal en het handenarbeidlokaal. Ook is er de beschikking over  een mooi buitenspeelterrein met uitdagende speeltoestellen. Knutselen, sporten, kleuren, uitrusten, toneelspelen: het kan allemaal bij BSO Spelonk. Tevens is er een ruimte om huiswerk te maken. In het bos kan naar hartenlust een hut worden gebouwd, geklauterd of een spel worden gespeeld. In de vakanties wordt er gewerkt met verschillende themaweken. 
BSO Spelonk heeft een eigen ruimte, maar gebruikt ook het Leerplein, het Sporthonk, het handvaardigheidslokaal en de gymzaal. De kinderen kunnen ook naar hartenlust buitenspelen, op het grote en fijne buitenterrein of in het bos. Natuurlijk is daarbij altijd voldoende toezicht. Met de speciale themaweken van BSO Spelonk worden de vakanties nóg leuker.
Daarnaast hebben De Schilden en BSO Spelonk gezamenlijke naschoolse activiteiten waaruit kinderen een keuze kunnen maken. 

Tussen 7.30-8.30 uur kunnen leerlingen gebruikmaken van de voorschoolse opvang. Een pedagogisch medewerker van Kind &Co brengt de kinderen op tijd naar hun lokaal.

Waar ligt BSO Spelonk?

De BSO ligt midden in een woonwijk van Den Dolder en is omgeven door bomen. De BSO bevindt zich in IKC De Schilden. Naast de BSO zijn een sporthal en een aantal voetbalvelden waarvan gebruik gemaakt kan worden.
Niet alleen hebben wij in De Schilden een BSO, maar ook een VSO (Voor Schoolse opvang).
 

Scholen

De kinderen van De Kameleon  kunnen op BSO Spelonk terecht.
 

Openingstijden

BSO: Maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 - 18.30 uur
Bij voldoende animo zal ook de woensdag en vrijdag open gaan.

Op onze locaties kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.
 
Voor vragen betreffende de opvang kunt u contact opnemen met onze afdeling Planning, telefoonnummer 030 - 600 47 67.

Contactgegevens

Schroeder van der Kolklaan 1

3734 VH Den Dolder

basisschool@kameleondendolder.nl

030 225 85 66